Nieuwsbrief | september 2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
  
 
Mediq
 
 
Door kennis meer aandacht voor de bewoner

Met slimme diensten, kennis en de juiste producten ondersteunen we u om de beste zorg aan uw bewoners te geven. Meer hierover leest u in onze nieuwsbrief.

 
 
 
 

Gemakkelijk zorgproducten inkopen via Mijn MedBIS: de ervaringen van Reade

 
 

Astrid Cordes en Conny de Kreij vormen het facilitair servicebureau van Reade, expertisecentrum voor revalidatie en reumatologie in Amsterdam en omstreken. ‘Reade is één van de eerste organisaties in onze branche die bestel- en informatiesysteem Mijn MedBIS gebruikt'.

 
 
 
 

Medische voeding met maximale keuzevrijheid

Mediq wordt per 1 oktober exclusief distributeur van de medische voedingsproducten van Dutch Medical Food. Deze voedingsproducten bieden maximale variëteit en flexibiliteit om de structuur, toedieningswijze, dosering en smaak aan te passen aan de behoeften van de bewoner. Dit biedt veel nieuwe mogelijkheden om in te spelen op persoonlijke (smaak)voorkeuren en specifieke innameproblemen. Dutch Medical Food levert de innovaties die in deze markt hard nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de introductie van medische voeding met probiotica.

 
 
 
 

Kijkje achter de schermen bij Snijders Care

Wasverzamelaars en afvalverzamelaars zijn vertrouwde items in uw zorginstelling. Ze zijn praktisch, hygiënisch en onmisbaar voor een soepel verloop bij dagelijkse verzorging van uw bewoners. Al sinds 2016 is Mediq exclusief distributeur van Snijders Care uit Tilburg voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit was- en afvalverzamelaars. Onze Rayonmanager Investeringsgoederen, Leroy Kosters, geeft u een kijkje achter de schermen bij onze partner Snijders Care.

 
 
 
 

Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden van Snijders Care voor uw organisatie? Neem dan contact op met Leroy Kosters.

 
 
 
 

Samen sterker door kennisdeling

‘Kennis delen, is kennis vermenigvuldigen.’ Educatiemanager Marlène Wolf-Bergijk kan het niet vaak genoeg zeggen. ‘Het delen van ervaringen en nieuwe inzichten is essentieel om zorg te blijven vernieuwen en verbeteren. Daarom is Mediq altijd alert op nieuwe kennisbehoeften. Heb je kenniswensen? Vertel het ons, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.’

 
 
 
 

Productspecialisten geven advies op maat

Bij Mediq werkt een team van gedreven productspecialisten. Zij weten alles van de producten die wij leveren en ondersteunen u graag bij de intake van nieuwe bewoners en het monitoren van uw huidige bewoners. Via de module ‘Bestellen per bewoner’ in Mijn MedBIS kunt u het productgebruik en bijzonderheden over elke bewoner bijhouden en direct in contact komen met onze productspecialisten voor een advies op maat.

Bent u al bekend met onze e-learnings?

Geen hulp of advies nodig, maar wel behoefte aan meer kennis? Dan kunt u bij ons terecht voor (geaccrediteerde) e-learnings, klinische lessen en workshops op verschillende zorggebieden. De trainingen volgt u online via het Mediq Learning Center of bij u op locatie, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. 
 
 
 

Podcast - Het dagelijkse leven met een ziekte

Hoe ga je om met een chronische ziekte, op zo’n manier dat er nog ruimte is om te leven? Mediq maakte er een serie podcasts over. In aflevering 5 vertelt Marcelle over haar zoektocht naar goede zorg om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen met Parkinson.

 
 
 
 

We helpen u graag!

Benieuwd wat Mediq nog meer voor uw zorginstelling kan betekenen of wilt u meer informatie over één van onze diensten of producten? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0186 - 63 44 70.  
 

 
 
 
 

Met je hart! 

Mediq zet zich in voor Stichting Met je hart die zich inzet voor kwetsbare, eenzame ouderen met weinig sociale contacten. Hiervoor werken zij samen met huisartsen, ouderenverpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen, pastors en buurtbewoners.

 
 

Wat vindt u van deze mail?

* * * * *
 
 
Disclaimer    Contact    Afmelden/Gegevens wijzigen